Vakopleiding nagelstyliste - basisopleiding (level 1)

Wil jij graag een succesvolle carrière starten als nagelstyliste? Volg dan de complete vakopleiding en word professional. Het Ambachtshuis Brabant werkt hierin samen met Beauty XL en CND™. Wij geloven, dat educatie en samenwerking de sleutel zijn tot succes.

Een gedegen opleiding is de basis voor een succesvolle salon. CNDTM is erkend marktleider binnen de beauty branche. Tijdens de opleiding worden niet alleen de technieken bijgebracht, deze worden gecombineerd met de nieuwste trends, zodat je altijd up to date bent.

De opleiding bestaat uit vier levels:

Level 1: Tijdens dit eerste basis level leer je alles wat je moet weten om als nagelstyliste aan de slag te kunnen.
Level 2: Tijdens deze tweede stap wordt er dieper ingegaan op de basis die je in level 1 geleerd hebt. Dit zorgt ervoor dat je straks iedere klant kunt helpen in jouw salon en een echte "master" wordt.
Level 3: Tijdens dit level ga je nog dieper in op de geleerde technieken en theorieën, waardoor je je kennis naar een hoger niveau tilt en een echte "Grand Master" wordt.
Level 4: Wil je doorgroeien naar een expert? Dat gebeurt tijdens dit level. Na afloop ben je een echte expert en weet je alles wat te maken heeft met nagelstyling, verzorging en designs.

Inhoud van de vakopleiding

Tijdens de basisopleiding, level 1, komt de basis van nagelstyling aan bod. Zo leer je alles wat je moet weten om als nagelstyliste aan de slag te kunnen. Punten die aan bod komen zijn:

  • De anatomie van de natuurlijke nagel
  • Manicure en lak technieken
  • Veiligheid en hygiëne
  • Diagnose stellen
  • Design
  • Nagelverlenging
  • Tip en sjabloon technieken
  • Nabehandeling

Vooropleiding

Dit level is voor iedereen toegankelijk, je hoeft geen vooropleiding gehad te hebben. Het volgen van de opleiding is te combineren met een gezin of een baan.

Startdatum

De basisopleiding, level 1, kun je volgen in 6 dagen of in 12 avonden.

Overdag zijn de lessen van 11:00 uur tot 17:30 uur en s'avonds van 18:30 uur tot 21:30 uur.

De datums zijn op aanvraag. Instroom is het hele jaar door mogelijk.

Level 1 wordt zowel in groepsverband als in privéles aangeboden!

Locatie

Omgeving Eindhoven

Studiebelasting/huiswerkopdrachten

We vinden het belangrijk dat iedere cursist zoveel mogelijk aandacht krijgt, daarom wordt er les gegeven in kleine groepen van minimaal 3 personen. Wanneer je de vakopleiding volgt, mag je gedurende dit traject (tot aan het examen) de lessen zo vaak volgen als je zelf wilt. Wanneer een techniek dan nog niet helemaal onder de knie is, mag je nogmaals kosteloos aanschuiven bij de les om het te oefenen.
Indien je een lesrooster wilt dat in overleg met jou wordt samengesteld, op data en tijden die voor jou het beste werken? Dan is privéles een optie. Je krijgt dan één op één les van een CND™ vakdocent. Hiervoor gelden aparte tarieven! 

Cursusomvang in uren: 36 uur (6 dagen of 12 avonden)
Oefenopdrachten: minimaal 70 uur

Eindtoetsing / certificering

De vakopleiding is een officiële opleiding van CND™ en wordt gegeven door gecertificeerde CND™ vakdocenten. Zij zijn tot op het hoogste niveau getraind om lessen en workshops te geven aan de nagel professional. Van beginner in gel of acryl tot gevorderd en zelfs competitieniveau. 

Indien je level 1 afsluit met certificering, ga je naar huis met een certificaat, dat je in je salon aan de muur kunt hangen en kan je doorstromen naar level 2.

Informatie & aanmelding

Meld je aan via de aanmeldbutton op de website
Eerst meer informatie? Neem dan contact op met karin.vos@onsambachtshuis.nl
De algemene voorwaarden van Oranjestarters BV, handelend onder de naam van Het Ambachtshuis Brabant, zijn van toepassing.