Workshop Zakelijk tekenen

In samenwerking met Ankie van der Padt organiseren wij een workshop Zakelijk Tekenen waar jij aan mee kan doen. Wij verzorgen de locatie en organisatie rond de workshop en Ankie zal je de hele dag meenemen in het Zakelijk Tekenen. 

We gaan aan de gang met hoe jij tekenen in kan zetten op de werkvloer. Of je nou intern vaak ingewikkelde processen uitlegt, je regelmatig naar klanten gaat om diensten te verkopen of je hebt nooit van schrijven gehouden.
 

In 1 dag ga je de basistechnieken leren om voortaan ook tekenen als middel achter de hand te hebben. Je gaat naar huis met 1 verhaal, dat jij regelmatig gebruikt op de werkvloer, uitgewerkt als tekening. Bovendien heb je nu de ervaring om ook andere verhalen in de toekomst te visualiseren. 

Datum en tijd

Docent

Ankie van der Padt

Locatie

Het Ambachtshuis Brabant, Muntplein 17 in Eindhoven

Kosten

€ 250,- incl.  koffie, thee en lunch.

Leden en cursisten van Het Ambachtshuis Brabant en studenten krijgen 50% korting op deze prijs!


Tijdens de workshop zal er voor jou een flipover met papier en een setje stiften aanwezig zijn. De stiften zijn na de workshop van jou, zodat je gelijk aan de slag kan.

Informatie & aanmelding

Om je aan te melden kun je op de aanmeldknop klikken en de inschrijving gaan bevestigen. Vragen? Neem dan contact op met het karin.vos@onsambachtshuis.nl