Spellingo via e-learning: beter leren spellen maar dan wel op je eigen moment

Vanaf 1 januari 2022 zijn de opleidingen klus- en bouw / glastechnieken / verfijnd vakwerk, ondergebracht bij Mooivakonderwijs B.V.

Beter leren spellen. Maar kunnen we 't leuk houden alsjeblieft?

Als ik roep 'Spelling!' dan denk jij... Saai? Schoolbanken? Aap, noot, Mies? Klopt dus helemaal niks van hè. Want nu is er de e-learning van Superscript: Spellingo. Spellingo helpt je om alle meest voorkomende spelfouten níet meer te maken. En 't is leuk. Wist jij bijvoorbeeld dat je gedeletet schrijft? Nooit meer uit je geheugen deleten hè! Zin in een kleine uitdaging? Check of jij de volgende regels (nog) kent.

 

Vast – los of met een streepje | Is 't tenslotte of ten slotte?
Is dus allebei goed! Maar waarom schrijf je radio luisteren los en televisiekijken vast? Bizar, maar waar. We leggen 't uitgebreid aan je uit in de online cursus van Spellingo.

 

Engelse werkwoorden | Hoe schrijf je ge... e-maild?
Engelse werkwoorden gebruiken we iedere dag. Wel goed vervoegen, graag. Je wilt weten wat 't goede antwoord is hè? Vooruit: ge-e-maild. Ziet er gek uit, maar is wel goed!

 

Tussen-N | Pannekoek, eh pannenkoek?
Hier zijn boeken over vol geschreven. En oorlogen over gevoerd. Haha. Wat een pannenkoeken (met een -n- dus). Ongelofelijk he?! Heerlijk die vurige taalwetenschappers.

 

C of K | Product of produkt?
Je kent ze vast wel. Mensen die in de jaren '60 zijn blijven hangen. Die schrijven álles met een K. Mag dus niet. En? Schreef je product of ben je ook nog 'n tikkeltje nostalgisch?

 

D's en T's | Jij vind(t), je word(t), vind(t) je, word(t) jij?!
Hoe het ook alweer zat met 't kofschip. Voor iedereen die het even niet helemaal meer op een rijtje heeft, leggen we 't uit in de cursus D's en T's.

Hoe werkt het?

Spellingo bestaat uit 11 cursussen over de meest gemaakte spelfouten. Welke cursussen wil je volgen? Je krijgt ze sowieso allemaal. Kies zelf wanneer je aan de slag gaat. Je krijgt de belangrijkste theorie, vooral niet te veel. En een zwik vragen. Meerkeuze, zelf invullen, even aanklikken, een kort dictee. Maak je een hoop fouten? Je kunt oefenen met vragen en varianten, tot je het onder de knie hebt. En ja, Spellingo kan ook op je tablet of telefoon.

Leren op je eigen moment en in eigen tempo

Spellingo is gemaakt in Drillster. Dat is een nieuwe manier van leren. Technologie, wetenschap, data en een slim algoritme verpakt in één applicatie. Wat je daaraan hebt? Spellingo past zich aan: jij bepaalt het tempo en het niveau. En dankzij de technologie van Drillster zakt nieuwe kennis niet weg. Je blijft ermee oefenen. Dankzij de software van Drillster leer je op je eigen niveau.

Aanmelden

Na aanmelding en betaling ontvang je van Superscript een eigen account en kun je meteen aan de slag.

Je hebt 12 maanden toegang tot de 11 online cursussen.