20 resultaten

Module 1 camperbouw

Met het aanbieden van deze cursus willen we camperliefhebbers de kans bieden om met een te overzien budget een bestelbus om te bouwen naar een eigen camperbus. Want hoe leuk is het als je zelf zoiets kunt maken!

Meer info

Opleiding bouwen van een Tinyhouse op zaterdag

Mooie combinatie van leren en het realiseren van - het bouwen van - een Tinyhouse - o.b.v. houtskeletbouw. In samenwerking met de opdrachtgever voor de bouw, gaan deelnemers onder leiding van senior vakmensen een mobiele Tinyhouse maken. In onze grote werkplaats in Helmond (10 minuten vanaf Eindhoven). In 35 lesdagen van 6 uur op zaterdag: van 9:00-15:00 uur.

Meer info

Workshop fruitbomensnoei (Basis)

Voor tuinliefhebbers of hoveniers die een goede basis willen creëren voor het snoeien van fruitbomen. Met lunch en handboek.

Meer info

Informatiebijeenkomst 'een Tinyhouse bouwen'

Verkennen van reële mogelijkheden om een Tinyhouse te bouwen, opleiding en realisatie.

Meer info

Workshop basis timmervaardigheden

NIEUW: In deze workshop staat het leren van de basisvaardigheden timmerwerk zoals zagen, meten, aftekenen, beitelen, boren, schuren en afwerken met een stuk werkvoorbereiding.

Meer info

Informatiebijeenkomst 'Bouw je eigen camper'

Tijd en zin om je eigen camper te bouwen? Meld je dan aan voor de informatiebijeenkomst, module 1 en module 2.

Meer info

Startup-naaicursus voor echte beginners

Geen enkele ervaring met een naaimachine en zelf kleding maken? Dan is dit een interessante startup-cursus in Den Bosch. Steeds per 10 lessen te volgen.

Meer info

Vakcursus timmerwerk - basis houtskeletbouw (module 1)

DEN BOSCH EN HELMOND- Vind je de combinatie van hout en techniek interessant, dan is deze basiscursus een mooie opstap naar timmerwerk op professioneel niveau voor de particuliere sector. Na de basismodule kun je verschillende vervolgmodules ruwbouw en afbouw volgen (houtskeletbouw). In Den Bosch en Helmond (op 10 minuten van Eindhoven).

Meer info

Workshop decoratietechnieken interieur

Korte kennismaking met verschillende decoratietechnieken onder leiding van vakvrouw Angela Delisse.

Meer info

Basiscursus decoratietechnieken interieur

8 lessen op dinsdagavond in Den Bosch: je gaat verschillende decoratietechnieken verkennen, zoals swiften, opwikkelen en afwikkelen, hout- en marmerlook (imitatie), brons imitatie, sjabloneren en tamponneren, glaceren en vernistechnieken met kleur.

Meer info

Basiscursus klokkenmaken

Unieke basiscursus klokken maken in Den Bosch. In een kleine setting van max. 6 deelnemers leer je de basisbeginselen van het vak. Na het volgen van deze basiscursus kun je deelnemen aan de vervolgcursus.

Meer info

Workshop Glas in lood

DEN BOSCH: Ontdekken of werken met glas in lood iets voor je is? Volg dan deze workshop op vrijdag.

Meer info

Basiscursus ambachtelijk timmerwerk (36 lesuren)

Voor liefhebbers van mooi ambachtelijk timmerwerk is dit een uitgelezen kans om de eerste basisvaardigheden te verwerven en te leren van senior vakmensen. Op onze locatie in Den Bosch en Helmond, bieden we regelmatig nieuwe cursussen aan. Basis en diverse vervolgcursussen.

Op zaterdag: 6 daglessen van 6 uur: van 9:00-15:00 uur

Meer info

Vakcursus timmerwerk-houtskeletbouw: afbouw inclusief elektra en afwerking (module 2)

DEN BOSCH EN HELMOND:
NIEUW: NU OOK 7 VOLLEDIGE LESDAGEN VAN 8 UUR IN HELMOND (10 minuten van Eindhoven). Module 2 timmerwerk (houtskeletbouw) waarin afbouw, elektra en afwerking centraal staan. Je kunt zonder voorkennis en ervaring aan deze module deelnemen.

Meer info

Vervolgcursus klokkenmaken

Een cursus voor echte liefhebbers van uurwerken. Maximaal 6 deelnemers. Voor deelnemers die de basiscursus hebben gevolgd of met vergelijkbare ervaring. De cursus biedt veel ruimte voor zelf meegebrachte uurwerken. In Den Bosch.

Meer info

Basiscursus Glas in lood in 12 lesdagen - Module 1 vakopleiding

Een rijk gevulde basiscursus glas in lood op professioneel niveau voor beginners. In Den Bosch, Tilburg of Hilvarenbeek.

Meer info

Vervolgcursus ambachtelijk timmerwerk (36 lesuren)

Voor liefhebbers van mooi ambachtelijk timmerwerk die de smaak te pakken hebben om zich in dit vak verder te ontwikkelen, organiseren we diverse vervolgcursussen. In Den Bosch en in Helmond.
6 zaterdagen van 6 uur: lestijd van 9:00-15:00 uur

Meer info

Vakcursus timmerwerk - houtskeletbouw: kappen & daken plus afwerking (module 3)

HELMOND Module 3 timmerwerk - houtskeletbouw: kappen & daken. Je kunt op basis van module 1 en/of module 2 aan deze module deelnemen. Grote werkplaats in Helmond.

Meer info

Vervolgcursus Glas in Lood in 12 lesdagen - Module 2 vakopleiding

Vervolgcursus voor de gevorderden op professioneel niveau. In Den Bosch,Tilburg of Hilvarenbeek.

Meer info

Vakcursus timmerwerk-houtskeletbouw: dakraam plaatsen (module 4)

HELMOND- Module 4 timmerwerk - houtskeletbouw: in deze module leer je een Velux-dakraam in een dakvlak te maken.

Meer info