Vakopleiding Assistent Fietstechnicus met branchegericht examen

Voor de beginnend professional. Deelnemers worden opgeleid voor een branche-certificering. Vooral bedoeld voor deelnemers, die het lastig vinden om in groepsverband te worden opgeleid.

Inhoud

Basis fietstechniek. Alle systemen van de fiets worden behandeld op een basisniveau inclusief herstelwerk. Aan de orde komen basisvaardigheden mechanica fiets, w.o. materialenkennis, verbindingstechnieken, basis elektro, meettechnieken, gereedschap, smeermiddelen & reiniging. Deze vakopleiding wordt gegeven door een gediplomeerd vakman en erkend Leermeester.

Aantal deelnemers

Maatwerktraject 1 op 1.

Startdatum

In overleg.

Studiebelasting/huiswerkopdrachten

Opleidingsduur: 16 dagdelen van 2,5 uur; een combinatie van theorie en praktijk. Voor het goed doorlopen van deze vakopleiding wordt geadviseerd om wekelijks minimaal 4-8 uur de praktische huiswerkopdrachten na elke vakles te oefenen.

  • Omvang vaklessen: 40 uur
  • Indien meer uren noodzakelijk zijn, is dat mogelijk tegen een meerprijs
  • Huiswerkopdrachten: minimaal 64 uur

Eindtoetsing / certificering

Op basis van de vakopleiding kun je een branchegericht examen doen. Tijdens de vakcursus wordt het examen voorbereid. De examenkosten worden apart in rekening gebracht.

Locatie

Fietswerkplaats nabij Strijp-S in Eindhoven

Informatie & aanmelding

Aanmelden kan via de website. Eerst meer informatie? Neem dan contact op met bastienne.gootjes@onsambachtshuis.nl. 

 

De algemene voorwaarden van Oranjestarters BV, handelend onder de naam van Het Ambachtshuis Brabant, zijn van toepassing.