19 resultaten

Informatiebijeenkomst 'een Tinyhouse bouwen'

Verkennen van reële mogelijkheden om een Tinyhouse te bouwen, opleiding en realisatie.

Meer info

Workshop basis timmervaardigheden

NIEUW: In deze workshop staat het leren van de basisvaardigheden timmerwerk zoals zagen, meten, aftekenen, beitelen, boren, schuren en afwerken met een stuk werkvoorbereiding.

Meer info

Vakcursus timmerwerk - basis houtskeletbouw (module 1)

DEN BOSCH EN HELMOND- Vind je de combinatie van hout en techniek interessant, dan is deze basiscursus een mooie opstap naar timmerwerk op professioneel niveau voor de particuliere sector. Na de basismodule kun je verschillende vervolgmodules ruwbouw en afbouw volgen (houtskeletbouw). In Den Bosch en Helmond (op 10 minuten van Eindhoven).

Meer info

Vakcursus timmerwerk-houtskeletbouw: afbouw inclusief elektra en afwerking (module 2)

DEN BOSCH EN HELMOND:
NIEUW: NU OOK 7 VOLLEDIGE LESDAGEN VAN 8 UUR IN HELMOND (10 minuten van Eindhoven). Module 2 timmerwerk (houtskeletbouw) waarin afbouw, elektra en afwerking centraal staan. Je kunt zonder voorkennis en ervaring aan deze module deelnemen.

Meer info

Vakcursus timmerwerk - houtskeletbouw: kappen & daken plus afwerking (module 3)

HELMOND Module 3 timmerwerk - houtskeletbouw: kappen & daken. Je kunt op basis van module 1 en/of module 2 aan deze module deelnemen. Grote werkplaats in Helmond.

Meer info

Vakcursus timmerwerk-houtskeletbouw: dakraam plaatsen (module 4)

HELMOND- Module 4 timmerwerk - houtskeletbouw: in deze module leer je een Velux-dakraam in een dakvlak te maken.

Meer info

Vakcursus timmerwerk-houtskeletbouw: dakkapel maken (module 5)

HELMOND - Module 5 timmerwerk - houtskeletbouw: in deze module leer je op professionele wijze een dakkapel te maken.

Meer info

Basiscursus tegelzetten

Deze basiscursus is bedoeld voor volwassenen die aan de slag willen met de basisbeginselen tegelzetten om eenvoudige klussen zelfstandig te kunnen uitvoeren. Voor meer complexe tegelzet werk, adviseren wij om ook de vervolgcursus te volgen.

Meer info

Tegelzetten - vervolgcursus - wand- en vloertegels plaatsen in mortelbed - niet vlakke ondergrond

Deze vakcursus is bedoeld voor volwassenen die de basisvaardigheden tegelzetten beheersen en een vervolgstap willen maken om op een niet vlakke ondergrond wand- en vloertegels te plaatsen in een mortelbed.

Meer info

Vakcursus timmerwerk en montage voor de thuisklusser

Deze cursus kun je als losse vakcursus volgen of als module van de vakopleiding allround klusser voor de particuliere markt. Helmond (10 minuten vanaf Eindhoven) en Den Bosch.

Meer info

Basiscursus elektra - overdag of avond

Een praktijkgerichte cursus voor particulieren en medewerkers van een onderhoudsteam die graag kennis en inzicht willen hoe elektra werkt in een woning en op een veilige manier zelf elektra klussen gaan aanpakken. Je hebt geen voorkennis nodig. In Helmond (10 minuten vanaf Eindhoven) en Den Bosch.

Meer info

Vakcursus loodgieterswerk - installatiewerk

Deze cursus kun je als losse vakcursus volgen of als module van de vakopleiding allround klusser voor de particuliere markt. In Den Bosch en Helmond.

Meer info

Metselen - basiscursus metselen op professioneel niveau

In Helmond organiseren we verschillende cursussen metselen. Leer in korte tijd de basisbeginselen metselen op professioneel niveau. Voor vakmensen in de bouw en thuisklussers die dit vak technisch beter willen leren beheersen.

Meer info

Stuken - basiscursus

In deze cursus leer je de basisbeginselen van het stukadoorsvak.

Meer info

Stuken vervolgcursus

VERVOLGCURSUS STUKEN: In deze cursus ontwikkel je de vaardigheden om meer complexe opdrachten uit te kunnen voeren. Op locatie Helmond (10 minuten vanaf Eindhoven).

Meer info

Workshop 'schilderen met milieuvriendelijke verfsoorten'

DEN BOSCH: Leer over de nieuwste duurzame verfproducten en ga zelf aan de slag om te ervaren hoe het is om met deze producten te werken!

Meer info

Basisopleiding professioneel klusser m/v

In Den Bosch of Helmond
Vakopleiding professionele allround klusvrouw en klusman - met een keuze tussen een dagopleiding of via een modulaire route. CRKBO geregistreerd. Meld je aan voor een kennismakingsgesprek.

Meer info

Vervolgcursus metselen op professioneel niveau in Helmond

Voor deelnemers met enige metselervaring. Vakdocenten Ton Vugts en Maarten Kluijtmans geven les op zaterdag, maandag en donderdag.

Meer info

Vakcursus schilderen, houtrenovatie en flexibel wandbekleden

Deze cursus kun je als losse vakcursus volgen of als module van de vakopleiding allround klusser voor de particuliere markt.

Meer info