7 resultaten

Basiscursus timmerwerk (module 1)

Vind je de combinatie van hout en techniek interessant, dan is deze basiscursus een mooie opstap naar timmerwerk op professioneel niveau voor de particuliere sector. Na de basismodule kun je verschillende vervolgmodules ruwbouw en afbouw volgen (houtskeletbouw).

Meer info

Basiscursus tegelzetten

In deze vakcursus komen wand- en vloertegels voorbij, in de specie en het verlijmen (van wandtegels). Deze cursus wordt in Veldhoven en in Almkerk (regio Gorinchem) gegeven.

Meer info

Basiscursus metselen op professioneel niveau (in Almkerk en Den Bosch)

In samenwerking met een Meester-metselaar organiseren we deze basiscursus op professioneel niveau. Voor vakmensen in de bouw of hobbyisten die dit vak technisch beter willen leren beheersen. In Den Bosch en Almkerk (15 minuten vanaf Gorinchem).

Meer info

Vakcursus schilderen, houtrenovatie en flexibel wandbekleden

Deze cursus kun je als losse vakcursus volgen of als module van de vakopleiding allround klusser voor de particuliere markt.

Meer info

Vervolgcursus timmerwerk (module 2)

In deze vervolgcursus timmerwerk (ruwbouw & afbouw) bouw je letterlijk voort op je eerder verworven kennis en vaardigheid en ga je steeds zelfstandiger aan de slag met meer complexe timmeropdrachten.

Meer info

Basiscursus stuken

In deze cursus leer je de basisbeginselen van het stukadoorsvak. 6 vaklessen op zaterdagmiddag in Den Bosch.

Meer info

Kijkdagen vakopleiding allround klusser

Overweeg je de vakopleiding tot allround klusser te volgen? Dan is een bezoek brengen tijdens een KIJKDAG een goed idee. In Den Bosch

Meer info