Organisatie

Het Ambachtshuis Brabant is een initiatief van Oranjestarters BV.

Liesbeth Neef en Karin Vos zijn de oprichters én ondernemers met een sociale missie. Namelijk: het ambacht binnen het bereik van jongeren en volwassenen brengen die graag met hoofd, hart en handen werken. Een particulier initiatief in aanvulling op het reguliere onderwijs en waar het persoonlijke contact en maatwerk voorop staat.

 

Het team van professionele ambachtscoaches en bevlogen vaklieden zet zich graag in om het leren, het werken en het ondernemen binnen de ambachtseconomie voor velen mogelijk te maken.

 

Onze kernactiviteiten vinden in Brabant plaats. De deelnemers komen uit heel Nederland.

 

Het Ambachtshuis ® staat als merk geregistreerd in de Benelux.

De vakscholing en meester-gezelprogramma's voldoen aan de kwaliteitscode voor Kort Beroepsonderwijs (CRKBO).

 

 

AGB-code 98102833

Sinds eind december 2017 zijn wij in het bezit van een AGB code; een Algemeen GegevensBeheer-code (kort: AGB-code). Een landelijke code waarmee de zorgaanbieder kan worden herkend. In dit register staat alle noodzakelijke (zorg) informatie vermeld om het declareren, de zorginkoop, het contracteren en het 'gidsen' van de zorg mogelijk te maken.

Hoewel Het Ambachtshuis Brabant géén zorgorganisatie is, maar een onderwijsorganisatie, kunnen wij hiermee als aanbieder, maatschappelijke ondersteuning bieden in onze maatwerktrajecten.

 


Landelijk contractpartner UWV