Organisatie

Het Ambachtshuis Brabant is een initiatief van Oranjestarters BV.

Karin Vos en Liesbeth Neef zijn de oprichters én ondernemers met een sociale missie. Namelijk: het ambacht binnen het bereik van jongeren en volwassenen brengen die graag met hoofd, hart en handen werken. Vanaf januari 2022 zet Karin Vos het bedrijf alleen voort.

 

Als particuliere onderwijsorganisatie (CRKBO geregistreerd) leiden wij mensen via de praktijkgerichte weg op in een ambacht middels workshops, vakcursussen, vakopleidingen en meester-gezeltrajecten, in aanvulling op het reguliere onderwijs. Persoonlijk contact en maatwerk staan voorop in onze opleidingsprogramma's, die wij samen met een team van professionele ambachtslieden vormgeven. Deze bevlogen vakmensen zetten zich graag in om het leren, het werken en het ondernemen binnen de ambachtseconomie voor velen mogelijk te maken.

 

Onze kernactiviteiten vinden in Brabant plaats. De deelnemers komen uit heel Nederland.

 

Het Ambachtshuis ® staat als merk geregistreerd in de Benelux.

De vakscholing en meester-gezelprogramma's voldoen aan de kwaliteitscode voor Kort Beroepsonderwijs (CRKBO).

 

 

AGB-code 98102833

Sinds eind december 2017 zijn wij in het bezit van een AGB code; een Algemeen GegevensBeheer-code (kort: AGB-code). Een landelijke code waarmee de zorgaanbieder kan worden herkend. In dit register staat alle noodzakelijke (zorg) informatie vermeld om het declareren, de zorginkoop, het contracteren en het 'gidsen' van de zorg mogelijk te maken.

Hoewel Het Ambachtshuis Brabant géén zorgorganisatie is, maar een onderwijsorganisatie, kunnen wij hiermee als aanbieder, maatschappelijke ondersteuning bieden in onze maatwerktrajecten.

 


Landelijk contractpartner UWV