Regio Eindhoven

Onze locatie in Eindhoven is een prettig en toegankelijk ontmoetingspunt aan de rand van het centrum van Eindhoven. Hier zijn we gestart met ons initiatief. Inmiddels werken we met veel partijen samen, waaronder de gemeenten in de regio, het onderwijs, ambachtslieden en maatschappelijke organisaties. Samenwerking is de sleutel om zoveel mogelijk jongeren en volwassenen een duurzame kans te geven in de ambachtensector.

 

Naast de werkateliers van samenwerkende ambachtslieden in de regio Eindhoven, hebben we op onze locatie aan het Muntplein 17 een leeratelier, waar al onze modules en vakopleiding leren tassen maken worden gegeven.

 

Daarnaast zijn we voorjaar 2024 gestart met professioneel weven. Vanaf 2025 zal op deze locatie de weef opleiding Nederland verzorgd gaan worden i.s.m. Weefnetwerk.

 

Tevens wordt in Eindhoven samengewerkt met het Stedelijk College, waar gebruik gemaakt wordt van de prachtige werkplaats faciliteiten.

 

In Eindhoven

  • maken wij graag kennis op afspraak
  • bieden wij verschillende vakscholing
  • bieden wij bedrijfsopleidingen op maat

Vragen of een afspraak maken?

Vragen over vakscholing of een afspraak maken, mail naar bastienne.gootjes@onsambachtshuis.nl.

Vragen van algemene aard of over samenwerking, mail naar karin.vos@onsambachtshuis.nl.

Locaties


Bergeijk

Eindhoven

Gemert

Sint-Oedenrode

Bezoekadres Eindhoven - leeratelier van Het Ambachtshuis Brabant


Muntplein 17, 5611 TV, Eindhoven

 

Elke vrijdag van 10.00-15.00 uur inloop voor de vakopleiding tot professioneel leren Tassenmaker. Bij voorkeur op afspraak.

 

Klik hier voor de routebeschrijving