Cadeaubon

Wil je een origineel cadeau geven? Denk dan eens aan een cadeaubon van Het Ambachtsthuis Brabant. Voor veel gelegenheden een leuke optie, omdat je zelf de waarde ervan kunt bepalen.

 

Hoe werkt het?

Stel, je wilt graag een workshop aan iemand cadeau doen. Dan kan je ervoor kiezen om de workshop specifiek te benoemen, maar je kunt ook een bepaald bedrag aangeven. Zeker als je het leuk vindt een cursus cadeau te doen, maar deze ligt net boven je budget, dan laat je een bepaald bedrag op de cadeaubon zetten.

 

Via onderstaand contactformulier geef je aan:

  • Voor: voor wie de cadeaubon bedoeld is
  • Ter waarde van: je geeft het bedrag op of de naam van de workshop of cursus
  • Aangeboden door: wie is de gulle gever?
  • Geldig tot: dit wordt door ons ingevuld. De bon is 1 jaar geldig.
  • En je geeft aan naar wie de factuur gestuurd kan worden (NAW gegevens en emailadres).

Hoe ontvang je de cadeaubon?

Wij maken de cadeaubon conform jouw wens op en sturen je een factuur van de betreffende waarde. Zodra de betaling ontvangen is, wordt de cadeaubon in een mooie envelop verpakt en per post naar je toegestuurd. Wij rekenen voor dit alles € 6,95 administratiekosten.

 

Wat doet de ontvanger?

De ontvanger meldt bij aanmelding voor een workshop of cursus, dat hij of zij in het bezit is van een cadeaubon en deze graag in wil wisselen. Indien de waarde van de bon niet het gehele bedrag van de workshop of cursus dekt, ontvangt de aanmelder een aanvullende factuur. Bij aanvang van de 1e les kan de cadeaubon bij de vakdocent worden afgegeven. Indien deze niet wordt ingeleverd, word je niet tot de les toegelaten.

 

Heb je eerst een vraag? Mail je vraag dan naar het onderwijssecretariaat: bastienne.gootjes@onsambachtshuis.nl.

 

NB: de waarde van een cadeaubon kan niet worden ingewisseld voor geld en wordt ook niet gerestitueerd.

 

Contact

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.