Seizoens-vaktrainingen Ecologisch Bloemstylist

30 september 2023 10:00

Breid je kennis en kunde uit in het vak van Ecologisch Bloemstylist. Een prachtige kans om je klant te laten ervaren hoe uniek en rijk elk seizoen materialen levert. Je verrijkt je blik op bloemen en natuurlijke materialen met toepasselijke technieken. En uiteraard krijgt je creativiteit een boost. 

Je werkt vanuit je eigen kringloop. 

Doelgroep

Voor bloemstylisten die de vakcursus voor Ecologisch Bloemstylist 2 niet kunnen of willen volgen, maar zich wel verder willen ontplooien in inspiratie, kunde en vaardigheden ten aanzien van het werken met natuurlijke bloemmaterialen. We werken vanuit een eigen bloementuin / bloemenvoorraad.

Inhoud vakcursus

Het programma is gebaseerd op eigen natuurlijk geteelde materialen; bloem en groen producten en natuurlijke materialen uit je eigen omgeving. In 4 vaktrainingen, die 1x per seizoen plaatsvinden, ga je praktisch aan de slag met de thema's Groei - Bloei - Kleur - Sfeer. Het seizoen is leidend.

 

Je verwerft inspiratie voor je verdere persoonlijke professionele ontwikkeling en je bouwt aan een netwerk van vakgenoten. 

 

Locatie

Educatieve bloementuin / Boeren van Kien/ Heldenhonk
Kinderbos 5

5491 VH  Sint Oedenrode

Startdatum

Lente: zaterdag 8 april 2023

Zomer: zaterdag 15 juli 2023

Herfst: zaterdag 30 september 2023

Winter: zaterdag 25 november 2023

Aantal deelnemers

Maximaal 8. Deelname is op volgorde van aanmelding.

Cursusduur

4 trainingen in een jaar, elk seizoen 1 training van 10.00 uur tot 15.00 uur.

Totaal 20 lesuren.

Studiebelasting/huiswerkopdrachten

Voor het goed doorlopen van deze trainingen wordt geadviseerd om het te behandelen onderwerp voor te bereiden. Enkele weken voor aanvang van de seizoens-lesdag krijg je de benodigde informatie ter voorbereiding op de lesdag. Houd rekening met 2 uren als lesvoorbereidingstijd per vaktraining.

Eindtoetsing / certificering

Deze vakcursus wordt afgesloten met een Bewijs van deelname van Het Ambachtshuis Brabant. 

Aanmelden

Meld je aan via de aanmeldbutton op deze pagina.

Eerst meer informatie? Neem dan contact op met bastienne.gootjes@onsambachtshuis.nl.

 

>> AANMELDEN


De algemene voorwaarden van Oranjestarters BV, handelend onder de naam van Het Ambachtshuis Brabant, zijn van toepassing.