Lederen tas: combinatie van 3 verdiepingsmodules voor professionele tassenmakers

1 april 2023 10:00

Als je professioneel lederen tassenmaker bent en je wilt je kennis verder uitbreiden met nieuwe technieken, dan is dit een mooie kans om met andere professionals aan de slag te gaan. We hebben het extra aantrekkelijk gemaakt door 3 verdiepingsmodules op een rij aan te bieden. Niet alleen qua prijs aantrekkelijk, maar het is ook goed voor je netwerk.

Inhoud verdiepingsmodules

Module kadertas

Tijdens deze module leer je om een tas te maken die door een kader zijn stand krijgt.
Het verrassende van dit tassysteem is, dat de vorm van de tas en het kader kunnen verschillen van elkaar. Het aanzicht van de tas kan bijvoorbeeld driehoekig zijn terwijl de binnentas vierkant is. Door de wijze van monteren is er geen enkele stiknaad zichtbaar tussen kader en daadwerkelijke tas en krijgt de tas een strakke uitstraling.

 

Module trendy telefoontasje

Een item wat in deze tijd niet meer weg te denken is in de wereld van de tassen: het telefoontasje. Met het compacte tasje heb je alles bij de hand wat je nodig hebt en dat maakt dit het perfecte festivaltasje. Een trendy model waar nog veel uitdagingen in zitten om te maken, waaronder het inzetten van de rits en alle vakjes voor pasjes en kleingeld.

 

 

Module vouw-soufflé

Tijdens deze module leren we je een andere techniek om soufflés in te stikken.

Door de aangesneden bies vouw je de soufflé in de gewenste vorm en valt deze verder terug in je ontwerp. Hierdoor krijg je een ruimtelijk effect. Het kartonneren van je soufflé en het verstevigen van de tas met texon geeft een strakke en geometrische uitstraling aan je tas.

 

Startdata

Via de aanmeldbutton kun je de gewenste startdatum aangeven. Mocht de groep vol zijn, meld je dan aan voor de wachtlijst of informeer bij Bastienne Gootjes.

 

Dinsdagavond:

19:30  - 22:00 uur (wekelijks)

Zaterdag: 10:00 - 15:00 uur (1x per 14 dagen)

Informatie & aanmelding

Meld je aan via de aanmeldbutton aan de rechterzijde van deze pagina.

Eerst meer informatie? Neem dan contact op met bastienne.gootjes@onsambachtshuis.nl.

 

>> AANMELDEN


De algemene voorwaarden van Oranjestarters BV, handelend onder de naam van Het Ambachtshuis Brabant, zijn van toepassing.