Workshop edelsmeden (nog 3 plaatsen)

29 mei 2021 10:00

Tijdens deze gezellige workshop edelsmeden kun je zelf je eigen zilveren sieraad smeden. In het goed uitgeruste atelier maak je in één dagdeel op leuke wijze kennis met dit prachtige ambacht.

 

Voor deze workshop heb je geen ervaring nodig. Je kunt kiezen uit het maken van een zilveren ring, hanger of een paar oorsieraden naar voorbeeld. Er zijn verschillende voorbeelden om uit te kiezen. De voorbeelden zijn uitgevoerd in heel verschillende stijlen, zodat er altijd wel iets leuks tussen zit en ze zijn dusdanig van ontwerp dat ze uiteindelijk helemaal zelf door jou gemaakt kunnen en zullen worden. Technieken als zagen, vijlen, solderen en polijsten komen bij ieder model voor, je wordt er uiteraard vakkundig bij begeleid. Je zult versteld staan dat je het zelf gemaakt hebt. 

NB:

Bij de hanger is een leren hangerkoord of een stalen spangetje bij de prijs inbegrepen. Een (zilveren) colliertje bij de hanger kan evt. worden bij gekocht. 

De ringen in deze workshop gaan tot 7 mm breed. 

Cursusdag

Zaterdag 29 mei 2021

Tijd

10.00 uur tot 13.30 uur

Locatie

Eindhoven Atelier Do Collection

Docent

Rolisa Sweegers

Aantal deelnemers

Maximaal 6

Informatie & aanmelding

NAAR AANMELDEN
Eerst meer informatie? Neem dan contact op met bastienne.gootjes@onsambachtshuis.nl.

 

De algemene voorwaarden van Oranjestarters BV, handelend onder de naam van Het Ambachtshuis Brabant, zijn van toepassing.