23jan

Workshop ‘innoverende en digitale techniek voor ambachtslieden’

Deze workshop biedt in een dagdeel een goede inkijk in de mogelijkheden van innoverende en laagdrempelige techniek voor ambachtslieden.

Lees meer

23jan

Vakcursus leren tassen maken

Nieuwe startdatum vakcursus leren tassen maken in #Eindhoven.   Dinsdag 23 januari 2018

Lees meer

25jan

Proefles elektra in Eindhoven

Voor particulieren en belangstellenden die het vak als nieuw beroep overwegen.

Lees meer

27jan

Vakcusus 'bouw je eigen Parlour gitaar

Unieke vakcursus voor muziekliefhebbers die hun eigen gitaar willen bouwen. Maximaal 4 deelnemers

Lees meer

27jan

Basiscursus stoelherstel en meubelrestauratie

Basiscursus stoelherstel en meubelrestauratie onder leiding van Dianne Lavrijssen in Den Bosch.

Lees meer

31jan

Vakopleiding fietsenmaker met branchegericht examen

Voor de beginnend professional. Deelnemers worden opgeleid voor een branchegericht examen. Start bij voldoende deelnemers in januari 2018.   Lees meer over de vakopleiding

Lees meer

31jan

Vakcursus wielen spaken

Een rijk gevulde cursus waarin een hoop te leren en te ontdekken valt over 'wielen spaken' voor de beginnend professional. De cursus wordt gegeven door een gepassioneerde vakman.   De cursus start begin 2018 bij voldoende deelnemers.

Lees meer

01feb

Vakcursus Elektra

In deze vakcursus verwerf je kennis en vaardigheden om basisklussen op het gebied van elektra in een particuliere woning uit te voeren.
Voor mannen en vrouwen!

Lees meer

02feb

Proefles visagie

Beoordelen of het vak van visagist iets voor je is? Volg dan deze proefles van 2 uur in Eindhoven. Onder leiding van vakvrouw Anne Krijgsman-Walsh.   Op vrijdag 2 februari 2018 14:00-16:00 uur in Eindhoven.   Meer informatie en aanmelding

Lees meer

02feb

Vakcursus timmerwerk en meubelmontage

Deze cursus kun je als losse vakcursus volgen of als module van de vakopleiding allround klusser voor de particuliere markt.

Lees meer

22feb

Workshop Restaureer zelf uw meubel

Heeft u thuis een meubel wat nodig aandacht verdient, maar durft u het zelf niet te herstellen?

Wij bieden u een workshop, waar u onder professionele leiding uw meubel gaat restaureren. Met de juiste materialen en technieken. In Den Bosch

Lees meer

23feb

Workshop patroontekenen voor lederen tas

Als eenmalige activiteit om te leren een goed patroon te tekenen voor een lederen tas. Met de mogelijkheid om het patroon ook daadwerkelijk te gaan maken, zodat je uiteindelijk met een leuke tas naar huis gaat.

Lees meer

26feb

Vakopleiding professioneel zelfstandig goudsmid

Bij ons kun je een vakopleiding tot professioneel zelfstandig goudsmid volgen o.l.v. een meester goudsmid. Zeer kleinschalig in Eindhoven. Start bij voldoende deelnemers.

Lees meer

01mrt

Jaaropleiding meubelmaker van start

Bij voldoende deelnemers start in maart 2018 een nieuwe groep met de jaaropleiding tot zelfstandig ambachtelijk en machinaal meubelmaker. Eén van de kansberoepen van het UWV!

Lees meer

03mrt

Vakcursus biologisch groenten telen

Wil jij graag in de praktijk het vak van biologisch groenten telen leren? Dan is deze cursus iets voor jou! We gaan aan de slag in een draaiend tuindersbedrijf, zodat je op realistische wijze leert hoe te werken op een dergelijk bedrijf. Richting werk of hobby.

Lees meer

06mrt

Vervolgcursus fijn houtbewerken in Eindhoven van start

Leren zelfstandig een werkstuk voor te bereiden, verschillende ambachtelijke technieken in een werkstuk toe te passen en daarbij gebruik te maken van elektrisch en ambachtelijk handgereedschap.

Lees meer

10mrt

Vervolgcursus metselen op professioneel niveau

Deelnemers die de basisvaardigheden metselen beheersen gaan aan de slag met specifieke projecten. Ook komen diverse metseltechnieken aan de orde.

Lees meer

10mrt

Basiscursus metselen op professioneel niveau

7 zaterdagen aan de slag met metseltechnieken. In regio Tilburg. Voor mannen en vrouwen die dit vak technisch willen leren beheersen. Als hobby of als opstap naar het beroep van metselaar. Je hebt geen ervaring nodig.

Lees meer

24mrt

Workshop Glas in Lood

Een boeiende workshop voor beginners die het ambacht van glas in lood willen uitproberen. Onder leiding van Meester-glazenier Anja van Aalen.

Lees meer