Welkom bij Het Ambachtshuis Brabant

Maak van je passie je beroep met Het Ambachtshuis Brabant! Of je nu een beginnend of ervaren ambachtsman of -vrouw bent, wij bieden praktijkgerichte opleidingen en trainingen aan die je helpen om je vaardigheden te ontwikkelen en te verfijnen.

 

Onze ervaren leermeesters staan klaar om je te begeleiden bij het aanleren van een eigentijds ambacht. Of je nu interesse hebt in houtbewerking of interieurbouw, het maken van leren tassen, meubelstofferen of een ander ambacht, we hebben een breed scala aan opleidingsprogramma's en workshops beschikbaar om aan je behoeften te voldoen.

 

Bij Het Ambachtshuis Brabant staat persoonlijk contact en maatwerk voorop. We begrijpen dat elke ambachtsman of -vrouw uniek is en daarom bieden we programma's aan die zijn afgestemd op jouw individuele behoeften en vaardigheden. We zijn aanvullend op het reguliere onderwijs.

 

Dus waar wacht je nog op? Schrijf je vandaag nog in bij Het Ambachtshuis Brabant en ontdek de schoonheid en voldoening van het maken van iets met je eigen handen.

 

Bekijk in de bovenste balk onder vakscholing de mogelijkheden.

Agenda

STAP-budget

Het STAP budget is eind 2023 afgeschaft. Hier kan je niet meer voor aanmelden.

 

Meer informatie