Workshop duurzame verf voor milieubewuste klussers

Draag een steentje bij aan een gezonder milieu en je eigen woonomgeving. In deze workshop leer je alles over duurzame verf. Voor thuisklussers en professionals! 

Inhoud

Tijdens deze workshop krijgt u antwoord op de vragen wat is duurzame verf en wanneer is een verf biobased en wanneer is het ecologisch ? En waarom is de reguliere watergedragen verf absoluut niet milieuvriendelijk? Ook krijgt u advies over wat u thuis met duurzame verf kunt schilderen en wat niet. Er zal informatie voorhanden zijn over de prijzen van verschillende producten en waar ze te krijgen zijn. 

Werkvorm: tijdens de workshop wordt de theorie behandeld in combinatie met praktijkvoorbeelden en deelnemers zelf wat laten ervaren.  

Docent

De workshop wordt gegeven door Toon Claessen die met passie en vakmanschap al 10 jaar allround vakschilderwerk bij particulieren en bedrijven verzorgt. Uit liefde voor het ambacht maar ook voor ons milieu is hij zich de laatste jaren gaan specialiseren in het toepassen van biobased verven. Hierin behoort hij tot een select groepje pioniers dat door middel van zelf experimenteren en ervaren, heeft leren werken met deze 'nieuwe authentieke' verven. 

Datum en tijd

Zaterdag 13 juli 2019 van 10:00-13:00 uur

Locatie

Het Ambachtshuis Brabant, Paardskerkhofweg bedrijfsnummer 14, Den Bosch.

Gratis parkeren op het terrein en op 500 meter loopafstand van centraal station Den Bosch. 

Meer informatie en aanmelding

Om je aan te melden kun je op de aanmeldknop klikken en de inschrijving gaan bevestigen. Vragen? Neem dan contact op met het onderwijsbureau.

 

De algemene voorwaarden van Oranjestarters BV, handelend onder de naam Het Ambachtshuis Brabant, zijn van toepassing.