Cursus VOL-VCA

Vanaf 1 januari 2022 zijn de opleidingen klus- en bouw / glastechnieken / verfijnd vakwerk, ondergebracht bij Mooivakonderwijs B.V.

 

Veilig leren werken en voorkomen van ongevallen. Te volgen in het Nederlands en meerdere talen.

Doelgroep

De cursus is bedoeld voor vakmensen die in de bouw, bij particulieren thuis of bij bedrijven werkzaam zijn. Als zelfstandig ondernemer of als leidinggevende. Het is tevens een verplicht onderdeel voor alle deelnemers aan de vakopleiding tot allround klusser van Het Ambachtshuis Brabant.

Inhoud

De cursus kun je individueel volgen waarbij een leerboek en een gebruiksvriendelijke e-learning-omgeving ter beschikking staat. Als je de vakopleiding tot allround klusser volgt bij Het Ambachtshuis Brabant, dan komen de hoofdstukken uit het boek en oefenvragen nadrukkelijk aan de orde tijdens elke vakmodule zodat praktijksituaties die ook worden gexamineerd, concreet zijn toegepast. 

Startdatum

Je kunt met deze module op elk gewenst moment starten. Ook het proefexamen en eindexamen is op elk gewenst moment in te plannen. Ook in je eigen woonomgeving. Het advies is om het examen te doen na het volgen van de diverse klusmodules zodat de praktijkgerichte examenvragen goed te beantwoorden zijn.

Toelatingseisen

Er is geen vooropleiding vereist. Iedereen kan deelnemen aan deze cursus. Deze cursus wordt in meerdere talen ondersteund.

Examen

Het examen wordt afgenomen door PBNA. Examinering vindt digitaal plaats. Na afloop krijgen deelnemers onmiddellijk de (officieuze) uitslag. Een VCA diploma is 10 jaar geldig.

Kosten 

Kosten zijn € 260,- vrijgesteld van Btw. Inclusief boek, persoonlijke toegang tot online leeromgeving, instructieles, proefexamen en examen. De voor deze cursus belangrijke praktijksituaties worden behandeld tijdens de modules van de klusopleiding.   

Meer informatie en aanmelding

Neem contact op met suzanne.pollemans@onsambachtshuis.nl