Beroepenoriëntatie

Benieuwd naar de mogelijkheden in de ambachtensector?

Op onze locatie in Eindhoven kunt u wekelijks op vrijdag binnenlopen tussen 10.00 uur en 15.00 uur voor meer informatie over de mogelijkheden in de ambachtensector (gratis).

Het Ambachtshuis Brabant fungeert als 'voordeur' naar opleiding, stage en werk in eigentijdse ambachten. Loop eens binnen of maak een afspraak. Voor particulieren en professionals.

 

Meer informatie

Maatwerkgesprek

Wil je liever in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden verkennen? Dat kan: in een individueel maatwerkgesprek staan we uitgebreid stil bij de wensen en talenten van elke deelnemer. En die koppelen we aan actuele mogelijkheden van 'leren en werken'. Het maatwerkgesprek vindt plaats op de locatie naar keuze. Kosten: € 75,- incl. Btw p.p.

 

Vraag het maatwerkgesprek aan.

Oriëntatieprogramma

Een bevlogen vakman of vakvrouw aan het werk zien? Bijvoorbeeld om een goede keuze te maken voor een ambachtelijk beroep of heroriëntatie op je loopbaan. Voor jongeren en volwassenen organiseren we maatwerkprogramma's onder leiding van een ambachtscoach. Vraag het aan via de gemeente, het UWV, het onderwijs of de werkgever.