Corona nieuws

Fysieke lesbijeenkomsten
Vanaf eind mei 2020 gaan de lessen weer beginnen onder de condities die zijn aangereikt door het RIVM. Per workshop, cursus en opleiding zal vanaf de 2e helft van mei 2020 een bijgestelde dan wel nieuwe planning gepubliceerd gaan worden.

 

  1. De huidige deelnemers ontvangen een bericht van het onderwijsbureau over de bijgestelde planning.
  2. De nieuwe deelnemers die in april of mei zouden zijn gestart, ontvangen eveneens een bijgestelde planning.
  3. Belangstellenden kunnen zich vanaf de 2e helft van mei 2020 weer aanmelden, dan wel alvast hun belangstelling kenbaar maken bij het onderwijsbureau@onsambachtshuis.nl

Stages – meestergezelprogramma's
Of die al dan niet doorgaan wordt bepaald door het bedrijf waar de stage of het meester-gezelprogramma plaatsvindt. Uiteraard geldt ook hier het advies van het RIVM, als je verkouden bent of niet fit bent, blijf je thuis. Mocht deze afstemming tot problemen leiden, neem dan contact op met bastienne.gootjes@onsambachtshuis.nl of suzanne.pollemans@onsambachtshuis.nl

 

Het onderwijsbureau blijft open
Voor vragen blijft het onderwijsbureau alle werkdagen via telefoon en mail bereikbaar. Daarnaast zullen de komende weken de vakantieplannen van deelnemers worden geïnventariseerd, om hiermee bij het maken van een nieuwe planning zoveel mogelijk rekening te houden.

 


Informatie
Hou de berichtgeving op de website van Het Ambachtshuis Brabant op de pagina https://www.ambachtshuis-brabant.nl/actueel/nieuws/2020/corona/ inzake het coronavirus in de gaten om op de hoogte te zijn van eventuele nieuwe ontwikkelingen.