29nov2021

Workshop stuken van 1 dag in Helmond

Leer een wand stuken tijdens deze workshop van 1 dag. In Helmond (op 10 minuten met trein of auto vanaf Eindhoven).

Lees meer

03dec2021

3-daagse basiscursus tegelzetten op vrijdag

3 daagse basiscursus tegelzetten op vrijdag

Lees meer

03dec2021

Workshop fruitbomensnoei (Basis) Vrijdag

Voor tuinliefhebbers of hoveniers die een goede basis willen creëren voor het snoeien van fruitbomen. Met lunch en handboek.

Lees meer

04dec2021

Informatiebijeenkomst 'een Tinyhouse bouwen'

Op zaterdag 4 december 2021 van 10:00-12:30 uur organiseren we een 2e informatiebijeenkomst over het bouwen van een Tinyhouse. Deelname is gratis - aanmelden verplicht. Doel bijeenkomst 'bouwen Tinyhouse' Verkennen van reële mogelijkheden om een Tinyhouse te bouwen, opleiding en realisati...

Lees meer

04dec2021

Workshop fruitbomensnoei (Basis) Zaterdag

Voor tuinliefhebbers of hoveniers die een goede basis willen creëren voor het snoeien van fruitbomen. Met lunch en handboek.

Lees meer

06dec2021

Vervolgcursus metselen op professioneel niveau in Helmond

Voor deelnemers met enige metselervaring. Of het nu om siermetselwerk gaat, voegtechnieken of een uitdagende metselklus: vakdocent Henri Boxstart helpt je op weg met de juiste instructies.

Lees meer

06dec2021

Metselen - basiscursus op professioneel niveau (maandag)

In 5 lessen van 7 uur op de maandag leer je de basisbeginselen van het stellen van profielen en de eerste basisvaardigheden van een eenvoudige muur metselen. Onder leiding van ervaren docent Maarten Kluijtmans.

Lees meer

13dec2021

Basiscursus elektra voor thuisklussers en medewerkers onderhoudsdienst (4 x maandag overdag)

In Den Bosch - Een praktijkgerichte cursus voor particulieren en medewerkers van een onderhoudsteam die graag kennis en inzicht willen hoe elektra werkt in een woning en op een veilige manier zelf elektraklussen gaan aanpakken. Je hebt geen voorkennis nodig.

Lees meer

20dec2021

Workshop basis timmervaardigheden

NIEUW: workshop basisvaardigheden timmerwerk. Voor jongeren en volwassenen. Een mooie kennismaking met ambachtelijk timmerwerk.

Lees meer

08jan2022

Basiscursus ambachtelijk timmerwerk (36 lesuren)

Voor liefhebbers van mooi ambachtelijk timmerwerk is dit een uitgelezen kans om de eerste basisvaardigheden te verwerven en te leren van senior vakmensen. Op onze locatie in Den Bosch en Helmond, bieden we regelmatig nieuwe cursussen aan. Basis en diverse vervolgcursussen.

Op zaterdag: 6 daglessen van 6 uur: van 9:00-15:00 uur

Lees meer

08jan2022

Module 2 camperbouw: bouwen aan de inrichting van je camperbus op zaterdag

Op basis van je werkplan van module 1 ga je in module 2 goed voorbereid aan de slag met je eigen camperbus o.l.v. ervaren camperbouwer.

Lees meer

08jan2022

Timmerwerk-module 3: kappen & daken

In deze module leer je een kapopstelling met 2 dakvlakken te maken waarin alle aspecten van een gordingkap met goot/overstek aan de orde komen.

Lees meer

15jan2022

4-daagse basiscursus stuken op zaterdag

HELMOND-4 zaterdagen. Voor de thuisklusser en belangstellenden die het beroep van stukadoor overwegen. Ruime werkplaats om prettig te werken.

Lees meer

22jan2022

Opleiding bouwen van een Tinyhouse op zaterdag

Mooie combinatie van leren en het realiseren van - het bouwen van - een Tinyhouse - o.b.v. houtskeletbouw. In samenwerking met de opdrachtgever voor de bouw, gaan deelnemers onder leiding van senior vakmensen een mobiele Tinyhouse maken. In onze grote werkplaats in Helmond (10 minuten vanaf Eindhoven). In 35 lesdagen van 6 uur op zaterdag: van 9:00-15:00 uur.

Lees meer

05mrt2022

Vervolgcursus ambachtelijk timmerwerk (36 lesuren)

Voor liefhebbers van mooi ambachtelijk timmerwerk die de smaak te pakken hebben om zich in dit vak verder te ontwikkelen, organiseren we diverse vervolgcursussen. In Den Bosch.
6 zaterdagen van 6 uur: lestijd van 9:00-15:00 uur

Lees meer

10mrt2022

Vakcursus loodgieterswerk - installatiewerk

Deze cursus kun je als losse vakcursus volgen of als module van de vakopleiding klusser voor de particuliere markt. In Den Bosch.

Lees meer