Vakopleiding professioneel lederen tassenmaker (VOL)

7 september 2020 10:00

Complete vakopleiding professioneel tassenmaker. De opleidingsgroep is niet groter dan 8 deelnemers, dus veel individuele begeleiding. CRKBO erkende opleiding.

Inhoud van de modulaire vakopleiding 

Deze vakopleiding kun je modulair volgen. Elke module wordt afgesloten met een deelcertificaat, mits je voldoet aan de gestelde eisen van de betreffende module. Het te behalen certificaat per module maakt onderdeel uit van onze vakopleiding professioneel lederen tassenmaker.

 

Tijdens het 2e deel van de vakopleiding kan je een keuze maken of je verder wilt als Tassenmaker (bestaande modellen maken, op tijd produceren) of als Tasontwerper (ontwerpen en maken van een eigen collectie). 

 

Waarin onderscheiden we ons met onze vaklessen?

Je leert bij ons de belangrijkste tassystemen. Als je deze beheerst, kan je elke tas maken. Tijdens de modules ben je vrij om je eigen ontwerp te maken, zolang dit maar past in de betreffende module. Je krijgt dus niet een model voorgeschreven dat je na moet maken, maar als je dat wilt, mag het uiteraard wel. Alle deelnemers nemen, naast het volgen van de 11 vakmodules, ook deel aan de verdiepende vaklessen en excursies, waar dieper wordt ingegaan op bepaalde technieken, materialen en toepassingen. Bovendien heb je de keuze om tot tassenmaker of tasontwerper te worden opgeleid. Je kan dus je eigen model/label ontwerpen.

CURSUSDAGEN:

Maandag:         10:00-15:00 uur (1x per 14 dagen) 

Dinsdagavond: 19:30-22:00 uur (wekelijks les)
Vrijdag:             10:00-15:00 uur (1x per 14 dagen)-2 groepen
Zaterdag:          10:00-15:00 uur (1x per 14 dagen)-2 groepen

 

MAANDAG OVERDAG - Start 7 september 2020
Overige data: 21 september   6 en 26 oktober (Herfstvakantie valt uit)

Vakdocent: Dorrith de Beer 

 

Informatie & aanmelding

Eerst meer informatie? Neem dan contact op met bastienne.gootjes@onsambachtshuis.nl.

 

>> lees meer