Informatieavond in Eindhoven over mogelijkheden metaalbewerking

10 maart 2020 18:30

De metaalbranche biedt veel kansen! Er bestaat een groot tekort aan vakmensen. Wil jij jezelf orienteren op de mogelijkheden die de metaalbranche te bieden heeft? Kom dan dinsdag 10 maart 2020 naar de kijk- en informatieavond in de metaalwerkplaats van het Stedelijk College aan de Oude Bosschebaan in Eindhoven. 

 

Het Ambachtshuis Brabant start dinsdag 7 april 2020 weer een basiscursus metaalbewerking, waarin de basistechnieken draaien, frezen en bankwerken aan bod komt. Je kunt een kijkje nemen in de werkplaats met toelichting bij de machines en er wordt verteld over de inhoud van de basiscursus en wat je daarin mag verwachten. Maar we wijzen je ook heel graag op lassen, monteren, plaatwerken en diverse tech events in de regio. Wie weet, zet jij wel de eerste stap als vakman of vakvrouw in de metaal met deze basiscursus!

 

Dus als jij je wilt bewijzen in de metaal, kom dan naar deze avond om te horen hoe jij jouw eigen werkstuk in metaal kunt gaan maken!

 

Je bent van harte welkom van 18.30 uur tot 20.00 uur om een kijkje te komen nemen, informatie op te halen en je vragen te stellen. 

 

De volgende basiscursus metaalbewerken start dinsdagavond 7 april 2020 bij voldoende deelnemers.

 

Vooraf aanmelden verplicht via bastienne.gootjes@onsambachtshuis.nl

 

Meer informatie en aanmelding