Workshop lederen schoudertasje maken. Alléén tijdens de DDW!

22 oktober 2019 19:30

Het Ambachtshuis Brabant geeft mede invulling aan het programma van het Leer- en Schoenmuseum tijdens de Dutch Design Week 2019 met workshops in het kader van leren tassen maken en leerbewerking.

 

Maak in deze korte, maar leuke workshop kennis met leerbewerken. Je maakt een eenvoudig schoudertasje van echt leer onder begeleiding van onze vakdocenten. Je kunt kiezen uit enkele kleuren leer. Het patroon ligt voor je klaar, dat je zelf uit het leer gaat snijden en vervolgens op de leermachine in elkaar gaat stikken. Ervaring met stikwerk is handig, maar niet noodzakelijk. Kun je nog niet (goed) met een naaimachine overweg? Geen probleem, je wordt geholpen bij het stikken. Lukt altijd en je bent een ervaring rijker!

 

Mocht je de smaak te pakken hebben gekregen, bekijk dan onze professionele vakopleiding leren tassen maken, die bij Het Ambachtshuis Brabant op de locatie Eindhoven gegeven wordt. Deze opleiding is ook modulair te volgen. 

Wanneer?

Dinsdag 22 oktober:

van 19.30 uur tot 21.00 uur

 

Donderdag 24 oktober:

van 11.00 uur tot 12.30 uur

 

>> Aanmelden

Locatie

Eindhoven: Lab1, aan de Keizersgracht 19 in Eindhoven (voormalige bioscoop Zien). 

 

Informatie & aanmelding

Meld je aan via de aanmeldbutton op de website. Indien er nog plaats is, mag je direcht aanschuiven bij één van de workshops, maar als je verzekerd wilt zijn van een plaatsje meld je dan aan. Deze workshop met dit schoudertasje wordt alleen tijdens de DDW gegeven.

 

Indien je vragen hebt, neem dan even contact op met bastienne.gootjes@onsambachtshuis.nl

De algemene voorwaarden van Oranjestarters BV, handelend onder de naam van Het Ambachtshuis Brabant, zijn van toepassing.

 

Toegang

De DDW locatie van het Schoen- en Leermuseum in Lab 1 is voor het publiek geopend van 19 t/m 25 oktober van 11.00 – 23.00 uur. De toegang is gratis en u heeft dus geen DDW bandje nodig. Voor de entree van andere DDW locaties is dit bandje meestal wel vereist.

 

Parkeren

U kunt (betaald) parkeren bij P1 Parking Hooghuis (Keizersgracht 9a, 5611 GC Eindhoven), parkeerterrein Keizersgracht (Bergstraat 2a, 5611 JZ Eindhoven) of Q-park Heuvel (Ten Hagestraat 6a, 5611 EG Eindhoven).